1. Got a question or need help troubleshooting? Post to the troubleshooting forum or Search the forums!

Was Thinking of selling original Prusa i3 MK2 Not Anymore

Discussion in 'Off Topic' started by aznhlfan, Mar 27, 2017.

  1. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    Nope no error, just got to 100% and stopped. Just got there in an hour not 3 like usual.

    Sent from my LG V20 using Tapatalk
     
  2. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    Odd....has to be a slice error. Send me your .stl I'll slice and try it
     
  3. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
     

    Attached Files:

  4. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    I'll print it tomorrow in between jobs (current print should be done noon tomorrow )
     
  5. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    I'm printing it on my R1+ since it's needed for work

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk
     
    Geof likes this.
  6. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    Ok I'll print it regardless so we can verify if it's machine or gcode
     
  7. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    Ok, it prints perfect on the R1+, and has for years.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk
     
  8. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    I'm imagining we have a few slicer issues to tune in for ya yet
     
  9. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    My bad, it just finished printing on the R1+, and it took 1 hour and 47 mins. (I originally said 3 hours). So the Prusa printed in the correct time, just printed only a 1/4 of the part.
     
  10. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    You sure it didn't jam?
     
  11. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    No, i printed a calibration cube after to make sure. Worked fine. I thjnk its the print speed in the slicer, could that make it show 100% done but only peint a 1/4

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk
     
  12. daniel871

    daniel871 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2015
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    510
    Usually that means the file on the SD card is corrupt/the section of the card being used is corrupt.

    For the SD card error, trying a different card usually fixes it.

    Are you Safe Ejecting when saving files on the SD card?
     
  13. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    Yes, but i will try a different sd card. But the calibration cube worked off that card.

    Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
     
  14. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    Did u print the .stl I sent? Did u have the same issue?

    Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
     
  15. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    Mine printed out to the scale shown in the slicer. Sorry got a bit busy and forgot to reply
     
  16. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    No problem, hmmmm, so maybe the SD card I am using is corrupt. But I wouldn't think that would make the % print faster. But I will try another SD. Could it be a setting in the slicer as well?

    Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
     
  17. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    So the words on the side and all printed?

    Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
     
  18. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    I don't remember words on the side but really didn't check it over just measured to verify overall size and tossed it lol

    I'd guess card issue but it is possible there is a slicer setting that needs tweaked. You can verify by printing over USB and see what happens, just make sure the computer doesn't go to sleep or update
     
  19. aznhlfan

    aznhlfan Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    383
    Likes Received:
    59
    K, I'll try my PC.

    Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
     
  20. Geof

    Geof Volunteer Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 9, 2015
    Messages:
    6,712
    Likes Received:
    2,320
    Keep me posted
     

Share This Page